Kundereferencer – Smerter i ryg og nakke.

 

 

 

Jeg hedder Marie, jeg er 34 år. For 4-5 år siden var jeg med i en trafikulykke, hvor en bil kørte op bag i min bil.
Min bil blev presset op i den foran holdene. Det gik ud over min ryg og nakke. Efter flere undersøgelser og ca. 15 kiropraktor besøg, gav jeg lidt op. Levede bare med hovedpine ca. hver anden dag og til tider så ondt i ryggen, at jeg ikke kunne arbejde.

For ca. 1 år siden begyndte jeg at gå hos Dorte og få massage på nakke og ryg, og har siden da ikke så mange sygedage. Jeg fik det meget bedre efter flere behandlinger. Men for et halv års tid siden slog jeg min kæbe og 6 fortænder gik løse. I den forbindelse tiltog hovedpinen, og smerten flyttede sig til ansigtet, i stedet for kun at have ondt nakke og baghoved, havde jeg også ondt i ansigtet nu. Min kæbe kan i den ene side give en knæklyd når jeg gaber kraftigt. Det har Dorte afhjulpet med ansigtsmassage og udstrækning af kæbe muskler, det er meget bedre efter bare 2 behandlinger, håber min kæbe er helt ok efter nogle flere behandlinger.

Jeg har det i det hele taget bedre nu.

 

 

Skriv en kommentar

*

All rights reserved - Copyright 2011 - Webdesign by Artsi